Υπηρεσίες

Συζυγική Απιστία

Η ημέρα του γάμου είναι η πιο υπέροχη μέρα στην ζωή ενός ζευγαριού.

 

Ανεξάρτητα από το αν είστε παντρεμένος ή όχι, όταν ξεκινάτε  να συζήσετε με κάποιον τον  εμπιστεύεστε και δεν μπορείτε να φανταστείτε ότι κάποιος θα αποχωρήσει απο τη σχέση αυτή.

 

Σε μερικά ζευγάρια αυτή η περίοδος διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε άλλα τελειώνει σύντομα.

 

Στις μέρες μας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι είναι άπιστοι αλλά σπάνια θα το παραδεχθούν στην/στον σύντροφό τους χωρίς αποδείξεις.

 

Στατιστικά σας αναφέρω πώς αυτό συμβαίνει στο 80% όλων των γάμων-σχέσεων.

 

Σε μια νέα σχέση βέβαια , μόλις το 2% των γυναικών  και το 5% των ανδρών δημιουργούν παράλληλη σχέση.

 

Όσο περνάει ο καιρός όμως ,η συζυγική απιστία φαίνεται να γίνεται μέρος του γάμου ή της σχέσης.

 

Μετά απο 15 χρόνια γάμου, ο αριθμός γίνεται τρομακτικός γιατί εκεί το 50% των γυναικών καθώς και το 66% των ανδρών έχει απιστήσει.

 

Επομένως δεν κάνετε λάθος εαν παρατηρείτε κάποια σημάδια και αρχίζετε να υποψιάζεστε πώς κάτι συμβαίνει.

 

Δεδομένου ότι η απιστία  έχει πολλούς λόγους για να συμβεί, κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται ασφαλής από αυτήν.

 

  • Ο/Η σύντροφος σας δεν είναι διαθέσιμος σε συγκεκριμένες ώρες?
  • Ξαφνικά κάνει πολλές υπερωρίες ή επαγγελματικά ταξίδια?
  • Κρύβονται ξαφνικά ο λογαρισμός κινητού τηλεφώνου και το κινητό?
  • Υπάρχουν ύποπτα ίχνη,μυρωδιές ή μικρό ενδιαφέρον για τη σεξουαλική ζωή σας?

 

Φτάσατε στο σημείο οι σκέψεις σας να  αρχίζουν να περιστρέφονται μόνο γύρω απο αυτό?

 

Η ανασφάλεια να αυξάνεται και η κατάσταση της εσωτερικής ανησυχίας να γίνεται ψυχολογικό βάρος για όλη την οικογένεια?

 

Εδώ είναι το σημείο που οι συνεργάτες  – ντετέκτιβ του Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών C.M.I μπορούν να επέμβουν και να σας βοηθήσουν.

 

Σας παρέχουμε μια επαγγελματική ανάλυση και σας προσφέρουμε πραγματική υποστήριξη.

 

Αποδείξεις απιστίας αναζητούμε συχνά.

 

Οι συνεργάτες – ντετέκτιβ του Γραφείου Ιδιωτικών Ερευνών C.M.I σας παρέχουν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία ώστε ο προδομένος σύντροφος να βρει ξανά την ηρεμία που του αξίζει, ακόμη κι αν πονάει στην αρχή.

 

Ο ύποπτος σύντροφος παρατηρείτε διακριτικά.

 

Μια πιθανή απιστία τεκμηριώνεται με ακρίβεια και αποδεικνύεται με αδιάσηστα στοιχεία.

 

Ο πελάτης μας ειναι πάντα ενημερωμένος για τα τρέχοντα γεγονότα.

 

Τα αποδεικτικά στοιχεία, τα γεγονότα και οι μαρτυρίες, τεκμηριώνονται, προκειμένου να μπορείτε να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας  στο δικαστήριο σε περίπτωση διαζυγίου ή διατροφής εάν βέβαια το δέχεται η νομοθεσία του εκάστοτε κράτους-μέλους της Ευρωπαικής Ένωσης.

 

Εάν υποψιάζεστε  συζυγική απιστία – επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε και να σας  συμβουλέψουμε εντελώς δωρεάν.

 

6980192003- 2103009409 (24h)

cmi

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό: 2103009409 Κινητό: 6980192003

Εφαρμογές Πληροφορικής σε Η/Υ και κινητά τηλέφωνα

Το CERB  καταγράφει όλα τα στοιχεία των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων screenshots, δακτυλογράφησης, χρήση εφαρμογών και ιστοσελίδων, δραστηριότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνομιλίας, χρήση αρχείων και εγγράφων και πολλά άλλα. Μπορείτε να δημιουργήσετε λεπτομερείς αναφορές δραστηριοτήτων για να συνοψίσετε και να αναλύσετε τι συμβαίνει στο δίκτυό σας. Το CERB μπορεί επίσης να σας δείξει αυτό που κάνει ο καθένας στο δίκτυό σας σε πραγματικό χρόνο με ένα μόνο κλικ του ποντικιού μέσω της οπτικής επισκόπησης του δικτύου και του ενεργητικού του σε πραγματικό χρόνο. Το πρόγραμμα CERB έχει εφαρμογή σε εταιρείες για τον έλεγχο απόδοσης του προσωπικού σας καθώς και για να γνωρίζετε εάν σας  υποκλέπτουν εταιρικά σας αρχεία σε ψηφιακή μορφή. Θα πρέπει βάση της νομοθεσίας το προσωπικό σας να έχει λάβει γνώση του προγράμματος και να συμφωνεί με αυτό.

Το CERB PERSONAL σας επιτρέπει να ελέγχετε, να περιορίζετε και να παρακολουθείτε την πρόσβαση και τη χρήση του δικού σας υπολογιστή από οπουδήποτε. Μπορείτε να ελέγξετε πόσο καιρό και πότε επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας , να αποτρέπετε τη χρήση συγκεκριμένων προγραμμάτων,  να αποκλείεται την πρόσβαση σε ορισμένους ιστότοπους, να περιορίζετε την πρόσβαση στις λειτουργίες των Windows και άλλα. Εκτός από τον έλεγχο πρόσβασης, το πρόγραμμα μπορεί επίσης να καταγράφει όλες τις δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των πληκτρολογήσεων, των επισκέψεων του ιστότοπου, των εφαρμογών που τρέχουν, των συζητήσεων, των screenshot και άλλων. Όλες οι καταγεγραμμένες δραστηριότητες είναι ορατές σε πραγματικό χρόνο από οπουδήποτε μέσω του online cloud.

Όλο και περισσότερα περιστατικά εκφοβισμού  και εκμετάλλευσης ανηλίκων έρχονται στο φώς της δημοσιότητας και πολλές φορές με αρνητική κατάληξη για τους ανήλικους και κατά προέκταση για τους γονείς. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος αρκετές φορές δεν είναι δυνατόν να επέμβει καθότι δεν υπάρχει η έγκαιρη ενημέρωση από τους γονείς. Το πρόγραμμα  CERB CHILDREN είναι ένα λογισμικό με το οποίο ο γονέας ή κηδεμόνας έχει την ακριβή ενημέρωση διαδικτυακής κίνησης του ανήλικου παιδιού του. Με αυτόν τον τρόπο και όταν αντιληφθεί κάτι ύποπτο έγκαιρα απευθύνετε στις αρχές με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση της.

Το γραφείο μας διαθέτει υπηρεσία ανάκτησης σβησμένων ή διαγραμμένων αρχείων με ειδικά προγράμματα ανάκτησης τελευταίας τεχνολογίας παραθέτοντας στον πελάτη έκθεση εργασιών. Η διαδικασία ανάκτησης γίνετε έπειτα από την σύναψη εντολής εργασίας από τον πελάτη και πάντα στα πλαίσια της Ελληνικής νομοθεσίας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

  1. Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων από κινητά τηλέφωνα (STANDARD-DEEP-ULTRA SCAN)
  2. Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων από tablet.
  3. Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων από μέσα αποθήκευσης (USB, MICRO SD, SD,HDD,SSD).
  4. Ανάκτηση αρχείων από συσκευές καταγραφής ήχου.
  5. Ανάκτηση δεδομένων από φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
  6. Ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένους δίσκους ( HDD,SSD)

Κρυπτογράφηση δίσκων (Disk System Encryption) για εταιρείες και την προστασία προσωπικών δεδομένων και πελατολογίου.

Επαναφορά κωδικών πρόσβασης (Password Recovery) σε περίπτωση που έχετε χάσει ή ξεχάσει τον κωδικό σας πρόσβασης στον  υπολογιστή σας. Απαραίτητη η εντολή εργασίας του πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό: 2103009409 Κινητό: 6980192003

Ηλεκτρονικό Έγκλημα

Για τις εταιρείες, τους επαγγελματίες αλλά ακόμα και τους ιδιώτες, οι εσωτερικές και εξωτερικές επιθέσεις στα δικά τους συστήματα πληροφορικής ή η απώλεια ευαίσθητων εταιρικών ή πελατειακών  ή προσωπικών δεδομένων είναι συνήθως καταστροφικά σενάρια. Τα έξοδα, η φήμη, ή ακόμη και οι κυρώσεις από τις ρυθμιστικές αρχές σε αρκετές περιπτώσεις είναι πολύ αυστηρές. Η κατάλληλη, έγκαιρη ανταπόκριση στα περιστατικά εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο αποτελεί βασικό παράγοντα για τις ζημιές  που προκύπτουν σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου είναι μερικές φορές πολύ δημιουργικοί, έτσι προστίθενται ή αλλάζουν σχεδόν καθημερινά νέα πρότυπα επίθεσης. Καλύπτουμε το πλήρες φάσμα ενδεχόμενων περιστατικών και κινδύνων από το εξειδικευμένο επιτελείο ψηφιακών ερευνητών μας όπως:

  • Επιθέσεις χάκερ (Advanced Persistent Threat, APT)Διαρροές δεδομένων
  • Επεξεργασία δεδομένων και κατάχρηση συστημάτων πληροφορικής
  • Χειρισμός και κατάχρηση των εγκαταστάσεων παραγωγής
  • Ransomware και κρυπτογράφηση Trojan
  • Κατανεμημένες  επιθέσεις άρνησης εξυπηρέτησης (DDoS)
  • Επιθέσεις κοινωνικής μηχανικής – rootkits, spoofing, , spyware

Τα μηνύματα απάτης όπως ο “ψεύτικος Πρόεδρος” / Fake CEO Cyber Incident Response σημαίνει εύρεση και κλείσιμο τρυπών ασφαλείας, επίλυση “διάρρηξης” και ζημιών και εντοπισμός του εισβολέα. Επιπλέον, διερευνώνται οι αιτίες στο περιβάλλον πληροφορικής σας.

Ηλεκτρονική δολιοφθορά

  • Εντοπισμός ψεύτικου προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την δυσφήμηση σας.
  • Ψηφιακή παρενόχληση
  • Ταυτοποίηση ψηφιακής παρενόχλησης
  • Εξακρίβωση κακόβουλης διείσδυσης στο δίκτυο σας

Η C.M.I Investigation πρωτοπορεί στην ψηφιακή έρευνα αλλά και στην πρόληψη των συστημάτων πληροφορικής  με το ειδικά καταρτισμένο επιτελείο της σε θέματα κυβερνοχώρου. Με απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα και βαθιά γνώση θα ανταποκριθεί γρήγορα και άμεσα εντός και εκτός Ελλάδος δίνοντας την ταχύτερη δυνατή και επαγγελματική λύση στο πρόβλημα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό: 2103009409 Κινητό: 6980192003

Εντοπισμός αγνοουμένων

Οι έρευνες αγνοουμένων έχουν να κάνουν με τον εντοπισμό, τον τόπο διαμονής και την αποκάλυψη των στοιχείων επικοινωνίας κάποιου (π.χ facebook,twitter …) και γενικότερα όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια για να βρείτε ένα εξαφανισμένο άτομο και υπάρχουν φορές που χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια.

Ο εντοπισμός ενός αγνοουμένου μπορεί να χρειαστεί να γίνει τόσο σε κάποιον δικός σας άνθρωπο που έχει εξαφανιστεί ύποπτα, όσο και σε μια απλή διαφυγή ενός αγαπημένου σας ατόμου από προσωπικά ή ψυχολογικά προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζει.

Στον εντοπισμό αγνοουμένων συμπεριλαμβάνονται:

  • Eντοπισμός  παιδιών
  • Έρευνες σε απαγωγές
  • Εντοπισμός φίλης/φίλου
  • Εντοπισμός ερωτικού συντρόφου

Οι εξειδικευμένοι ιδιωτικοί ερευνητές μας έχουν υψηλό ποσοστό επιτυχίας στον  εντοπισμό ατόμων, για  να είστε σίγουροι ότι είστε σε ασφαλή χέρια.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό: 2103009409 Κινητό: 6980192003

Αποδείξεις σε δικαστικές διαμάχες

Η πολυετή  εμπειρία μας σε αστικές και ποινικές έρευνες, μας οδηγεί στο να τις διεξάγουμε πάντα με τη μεγαλύτερη  δυνατή προσοχή, ευαισθησία και μέσα στα πλαίσια του νόμου.

Πολλοί από τους ερευνητές μας έχουν συσσωρεύσει πολυετή εμπειρία. Για να ενισχύσουν αυτές τις γνώσεις, λαμβάνουν τακτική εκπαίδευση και ενημερώνονται για την αλλαγή της τεχνολογίας και των νομικών θεμάτων. Χειρίζονται πάντα την περίπτωσή σας με ευαισθησία και πλήρη επαγγελματισμό.

Να είστε βέβαιοι, ότι διεξαγάγουμε έρευνες εκ μέρους σας, με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και διακριτικότητα

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Διενέργεια επιτήρησης και παρακολούθησης

  • Εντοπισμός κρυφών στοιχείων
  • Αναζήτηση μαρτύρων για ποινικές υποθέσεις
  • Σύνταξη αναφορών παρασκηνίου
  • Εντοπισμός ατόμων
  • Καταθέσεις σε δικαστήρια
  • Τεχνικοί σύμβουλοι
  • Νομική Εξυπηρέτηση

Θα ενημερώνεστε  καθ ‘όλη τη διάρκεια της έρευνας. Κατανοούμε πόσο σημαντικές είναι αυτές οι πληροφορίες για τις υποθέσεις σας και πόσο ευαίσθητες είναι αυτές οι έρευνες. Μπορείτε επίσης να είστε βέβαιοι ότι θα διεξαγάγουμε έρευνες εκ μέρους σας με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και διακριτικότητα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό: 2103009409 Κινητό: 6980192003

Απάτες

Μια έρευνα απάτης καθορίζει εάν έχει σημειωθεί απάτη και συγκεντρώνει στοιχεία για την προστασία των εμπλεκόμενων θυμάτων.

Διενεργούμε εμπιστευτικές έρευνες, προσκομίζοντας τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία στους πελάτες μας για να είναι σε θέση να αποδείξουν την απάτη που διενεργήθηκε εις βάρος τους.

Μερικά είδη απάτης:

  • Ασφαλιστική απάτη
  • Εταιρική απάτη
  • Οικονομική απάτη
  • Κλοπή ταυτότητας
  • Απάτη στο Διαδίκτυο
  • Απάτη διαμετακόμισης
  • Απάτη Απαίτησης Αξίας
  • Κλοπή απογραφής

Το γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών C.M.I  με τους εξειδικευμένους ερευνητές που διαθέτει, θα ερευνήσει και θα ανακαλύψει την λύση, ώστε να σας παρέχει τις αποδείξεις που χρειάζεστε, πάντα, εντός του νομικού πλαισίου, ώστε να καταπολεμήσετε οποιοδήποτε είδους απάτης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό: 2103009409 Κινητό: 6980192003

Έρευνες προσηλυτισμού

Σύμφωνα με το άρθρο 13 του Συντάγματος ,

Ο προσηλυτισμός απαγορεύεται.

Οι Ιδιωτικοί Ερευνητές του γραφείου C.M.I σας παρέχουν αποδεικτικά στοιχεία, που θα φέρουν στο φως τον αθέμιτο προσηλυτισμό παιδιών από επικίνδυνες αιρέσεις ( π.χ σατανιστικές  ή αιρέσεις που προσβάλλουν τη δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη).

Oι ειδικοί συνεργάτες μας αναλαμβάνουν να αντιμετωπίσουν σκοτεινά και δύσβατα σημεία .

Καλούνται, να συλλέξουν τις αποδείξεις μέσα από την εμπειρία και τη μεθοδικότητα που τους διακρίνει και έτσι να βοηθήσουν τον εντολέα τους και συνάμα να διευκολύνουν τις αρχές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό: 2103009409 Κινητό: 6980192003

Ανίχνευση και εντοπισμός υποκλοπών

Η προστασία από την υποκλοπή είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για τις τεχνικές προφυλάξεις και τον έλεγχο (λεγόμενη “σάρωση”) των αντικειμένων και των χώρων προκειμένου να αποφευχθεί η παρακολούθηση των συνομιλιών και της κυκλοφορίας ηχητικών δεδομένων .

Καταρχήν, γίνεται διάκριση μεταξύ της παθητικής και της ενεργητικής προστασίας από την υποκλοπή.

Η παθητική προστασία υποκλοπών χώρου ασχολείται με προληπτικά μέτρα όπως. :

το σχεδιασμό και την κατασκευή ασφαλών χώρων για συμβούλια, γραμμών επικοινωνίας και οχημάτων. αεροσκαφών, και πλωτά μέσα.

την πρόληψη, καταστολή και παραμόρφωση των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (συμβιβαστική ακτινοβολία π.χ. από οθόνη ή υπολογιστή) με π.χ. γεννήτριες θορύβου

τη δημιουργία και τη διαμόρφωση της ασφαλούς επικοινωνίας με τη βοήθεια της κρυπτογραφίας, τη χρήση κρυπτογραφημένων συνδέσεων UDP / TCP / IP (VPN) πάνω στις οποίες μεταφέρονται οι πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της φωνής μέσω VoIP τηλεφωνία.

Σε προστατευόμενες εγκαταστάσεις μερικές φορές τοποθετείται ειδική ταπετσαρία με υφαντά μεταλλικά πλέγματα που χρησιμοποιούνται, τα οποία λειτουργούν καταρχήν ως κλουβιά Faraday και έτσι επιτυγχάνουν μια ορισμένη ηλεκτρομαγνητική θωράκιση. Το μέτρο αυτό καθιστά εξαιρετικά δύσκολη τη λειτουργία συσκευών παρακολούθησης με βάση τα ραδιοκύματα. Εντούτοις, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η ασύρματη επικοινωνία μέσα στο γραφείο (π.χ. μέσω κινητού τηλεφώνου, WLAN, Bluetooth κ.λπ.) δεν λειτουργεί πλέον.

Ενεργή προστασία υποκλοπής (“σάρωση”)

 

Επίσης γνωστό ως εντοπισμός υποκλοπών χώρου στην καθομιλουμένη. Η στοχευμένη αναζήτηση «σκούπισμα» των συσκευών υποκλοπών με τον τεχνικό εξοπλισμό.

  • Ευρυζωνικό δέκτη / δέκτης ευρέος φάσματος / μετρητής συχνότητας
  • Μη γραμμικοί ανιχνευτές συνδέσεων (για την ανίχνευση ημιαγωγών, δηλαδή ηλεκτρονικών εξαρτημάτων)
  • Αναλυτής φάσματος
  • Φορητές συσκευές ακτινογραφίας (π.χ. για φωτισμό μη αποσυναρμολογούμενων αντικειμένων, όπως τοίχοι, τηλεφωνικές συσκευές, δώρα, κ.λπ.)
  • Θερμοσκόπηση (θερμική κάμερα απεικόνισης) για την ανίχνευση κρυφών καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας από την ακτινοβολία θερμότητας
  • Αναλυτής πρωτοκόλλου
  • Συσκευές μέτρησης γραμμής
  • Άλλες συσκευές μέτρησης οπτικής και τεχνικής επιθεώρησης

Εξετάζει τεχνικές συσκευές είναι εδώ ως επί το πλείστων (π.χ.. Όπως τηλέφωνο, φωτοτυπικά μηχανήματα, υπολογιστές, κλπ), επίπλωση (π.χ.. Όπως γραφεία, καρέκλες, διακοσμητικά αντικείμενα, όπως γλυπτά, κ.λπ.) και την οικοδόμηση του χώρου σε κατασκευές κλπ (τοίχους, διπλά δάπεδα, ψευδοροφές

Παρά την υπάρχουσα σήμερα τεχνολογία, η σάρωση είναι σε μεγάλο βαθμό μια χειρωνακτική δραστηριότητα – συγκεκριμένα, οι ενσύρματες ή ηχογραφημένες συσκευές ακρόασης μπορούν να βρεθούν μόνο μέσω κατάλληλης οπτικής επιθεώρησης. Οι παρακάτω δραστηριότητες ανήκουν στον κατάλογο δράσης μιας βασικής σάρωσης:

Δημιουργία φασματικής ανάλυσης, σύγκριση με φασματική ανάλυση αναφοράς, έλεγχος πιθανών αποκλίσεων (νέα σήματα)

Λεπτομερείς, τεχνική και οπτική επιθεώρηση της χωρικής υποδομής όπως τοίχους, πατώματα, τροφοδοτικό, κανάλια καλωδίων, πηγάδια σωλήνα και άλλες ιδιότητες υπό αντικείμενα χώρου (υπολογιστές, εκτυπωτές, έπιπλα, κλπ)

Μια σάρωση που εκτελείται πάντα αντιπροσωπεύει μόνο ένα στιγμιότυπο και επομένως μόνο μια αξιολόγηση της κατάστασης κατά την στιγμή της εκτέλεσης της. Μπορεί να είναι χρήσιμο να επαναλαμβάνεται η διαδικασία σε τακτικά (ή ακόμη και ακανόνιστα) διαστήματα ή όπως απαιτείται (π.χ. πριν και κατά τη διάρκεια σημαντικών συνεδριάσεων).

Το γραφείο μας διαθέτει εσωτερικό τμήμα ανίχνευσης και εντοπισμού υποκλοπών με μακροχρόνια εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και αποτελεί επίσημος συνεργάτης των μεγαλύτερων και ασφαλέστερων ομάδων ανά τον κόσμο διενεργώντας έρευνες εντοπισμού υποκλοπών καθώς και ηλεκτρονικά αντίμετρα

Το γραφείο μας διαθέτει εσωτερικό τμήμα ανίχνευσης και εντοπισμού υποκλοπών με μακροχρόνια εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και αποτελεί επίσημος συνεργάτης των μεγαλύτερων και ασφαλέστερων ομάδων ανά τον κόσμο διενεργώντας έρευνες εντοπισμού υποκλοπών καθώς και ηλεκτρονικά αντίμετρα  παρακολούθησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό: 2103009409 Κινητό: 6980192003

Επιτήρηση ανηλίκων

Ένα από τα πιο ευαίσθητα θέματα στη σημερινή κοινωνία, είναι η παραβατικότητα ανηλίκων.

H εμπειρία μας στο χώρο των ιδιωτικών ερευνών, μας επιτρέπει να αναφέρουμε, πως η πιο συχνή αιτία παραβατικής  συμπεριφοράς είναι συνήθως η χρήση ναρκωτικών,  ο διαδικτυακός εκφοβισμός, η ενδοσχολική  βία, η σεξουαλική κακοποίηση, κλπ.

Tο γραφείο ιδιωτικών ερευνών C.M.I  και  οι συνεργάτες του, μπορούν να υποστηρίξουν, να ερευνήσουν  και να κατευθύνουν τους γονείς – κηδεμόνες στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με το ανήλικο παιδί τους .

Oι τρόποι δράσης μας, ποικίλουν ανάλογα με την υπόθεση.

Kαλέστε μας να βρούμε εμείς τη λύση για εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό: 2103009409 Κινητό: 6980192003

Παραποιήσεις προϊόντων

Οι παραποιήσεις προϊόντων είναι μια συνήθης τακτική σε εθνικό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, για την δυσφήμιση προϊόντων  μεγάλων εταιριών αλλά και μικρότερων.

Αναλαμβάνουμε  έρευνες σε όλη την Ευρώπη σχετικά με τις παραποιήσεις προϊόντων επώνυμων εταιρειών, φέρνοντας στο φώς τα αποδεικτικά στοιχεία με λεπτομερή αναφορά έτσι ώστε μικρές αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις να αποκαταστήσουν τη φήμη τους.

Επίσης αναλαμβάνουμε έρευνες ως υποτιθέμενοι καταναλωτές σε καταστήματα για να επιβεβαιώσουμε τη σωστή διανομή και γνησιότητα των προϊόντων σας.

Ο αθέμιτος ανταγωνισμός που δημιουργείτε με την παραποίηση προϊόντων είναι πολύ κακός για την εικόνα οποιασδήποτε επιχείρησης.

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ !

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό: 2103009409 Κινητό: 6980192003

Βιομηχανική αντικατασκοπεία

Η Βιομηχανική Κατασκοπεία είναι μία μορφή μυστικής συλλογής πληροφοριών, πραγματοποιούμενη από μεμονωμένες προσωπικότητες ή από ομάδα ατόμων. Αποτελεί αδικοπραξία και συνεπάγεται υποχρέωση αποζημίωσης από πλευράς των παραγόντων που υπέκλεψαν ή κατασκόπευσαν. Είναι δημιούργημα των τελευταίων χρόνων και αποβλέπει στην παρακολούθηση αντίπαλων βιομηχανιών. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί προσβολή απόλυτου δικαιώματος κυριότητας καθώς η κατασκοπεία γίνεται εις βάρος της επιχείρησης/εταιρίας ή βιομηχανίας με σκοπό να υποκλέψει ή αντιγράψει τα αυθεντικά σχέδια της. Ειδικοί μισθωμένοι πράκτορες παρακολουθούν τις δραστηριότητες συναφών βιομηχανιών και συγκεντρώνουν στοιχεία σχετικά με τις μεθόδους της παραγωγής, την κατασκευή νέου τύπου προϊόντων κ.λ.π. Ο βαθμός εξέλιξής της είναι τόσο μεγάλος που κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι εφάμιλλη της στρατιωτικής κατασκοπείας παγκοσμίως όσον αφορά τα μέσα και τους πόρους που χρησιμοποιούνται.

Το γραφείο μας διαθέτει ειδικούς ιδιωτικούς ερευνητές και αναλυτές με ειδίκευση σε θέματα βιομηχανικής  αντικατασκοπείας. Σε περίπτωση λοιπόν που έχετε μια ένδειξη πως είστε θύμα βιομηχανικής κατασκοπείας δεν έχετε παρά να μας καλέσετε ώστε να αναλάβουμε τον εντοπισμό μέσω έρευνας των φυσικών και τεχνικών κενών ασφαλείας που διευκόλυναν την διαρροή των εταιρικών σας πληροφοριών στους αντιπάλους.

Στον τομέα της βιομηχανικής αντικατασκοπείας εργαζόμαστε και συνεργαζόμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο με επιτυχία, εχεμύθεια, αποτελεσματικότητα.

Τηλεφωνήστε στο γραφείο ιδιωτικών ερευνών C.M.I για να βρούμε τη λύση!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό: 2103009409 Κινητό: 6980192003

Κληρονομικά

Oι ιδιωτικοί ερευνητές του γραφείου C.M.I , αναλαμβάνουν με την απολυτή εξειδίκευση που διαθέτουν, να ερευνήσουν σε βάθος και πάντα σε συνεργασία με τα νομικά επιτελεία, παρατυπίες που πιθανώς διατελέστηκαν σε κληρονομικά θέματα και διαθήκες.

Mερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε :

  • Αναζήτηση κληρονόμων
  • Έλεγχος DNA
  • Τεστ πατρότητας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Σταθερό: 2103009409 Κινητό: 6980192003